Кола помете ученичка на пешеходна пътека

Ударът е изхвърлил момичето на 2-3 метра

by iva nikolova
6 099 views

Още в първия учебен ден започнаха тежките инциденти с ученици.

По-рано днес кола е помела 16-годишно момиче на пешеходна пътека. Инцидентът се е случил в близост до гимназията по дървообработване в Русе.

Групата ученици пресичали на пешеходна пътека, след като светнал зеления светлинен сигнал на светофара. Шофьор, идващ от лявата им страна обаче преминал на червено, не успял да спре и ги помел. Сигналът за тежкия инцидент е бил подаден броени минути преди 9 ч. днес.

Свидетел на удара разкрива, че от сблъсъка момичето е било изхвърлено на разстояние от около 2-3 метра. Както вече стана ясно, то е пресичало на зелено, докато шофьорът е нарушил правилата за движение по пътищата, преминавайки на червено.

Пострадалата девойка е откарана в лечебното заведение в града от екип на Спешна помощ. При извършения преглед станало ясно, че момичето като по чудо е без тежки наранявания и се е разминало само с натъртвания.

По-рано днес тежък инцидент се случи в Хасково, в резултат на който 45-годишен мъж изгуби живота си.
72-годишен направил опит за ляв завой като засякъл правомерно движещия се направо автомобил. В резултат на удара, автомобилът се врязал в стълб на светофарната уредба. Той бил управляван от мъж на 45 години, който издъхнал напът за болницата в резултат на получените тежки наранявания.
Източник: nova.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 6 = 4

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.