Кой позволи на убиеца Семерджиев да шофира S Класата си с истински полицейски буркан?

by Lisa Stoilova
17 548 views

Убиецът Георги Семерджиев е бил засичан доста често да шофира S класата си с истинки полицейски буркан, узна Crimes.

Няма как да не се запитаме кой е уредил деградиралия наркоман с полицейския атрибут и още по-важното – защо това очевидно нарушение не е било санкционирано. И то при положение, че бившият футболист редовно е шофирал Мерцедеса си с него. Още повече че в полицията добре познават автомобилите, които се ползват със специален статут на движение и сред тях почти няма лимузини, които са с друг цвят, освен черния.

Преди седмица се разбра, че три дни след катастрофата приятел на Семерджиев е унищожил четири чувала с вещи, които бившият футболист оставил в другия ползван от него лек автомобил „Мерцедес“. Близки на Семерджиев твърдят, че той имал мания да ползва полицейски атрибути при шофиране. Купувал си ги от сайтове в Интернет.

Така че шофьорът-убиец не е имал една стоп-палка и един полицейски буркан, които бяха открити в катастрофиралия джип, а няколко комплекта, с които били оборудвани всичките му автомобили. В автомобилите, ползвани от Семерджиев, винаги имало и по няколко чифта номера, освен оригиналните, предимно швейцарски и немски. Остава загадка защо полицаите не са го санкционирали за това.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 30 − = 28

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.