Кирил Петков обещал на Радостин Василев, че ще вкара „на топло“ Боби Михайлов

От „ПП“ щели да размразят разследване срещу шефа на БФС Борислав Михайлов за манипулиране на резултати от мачове

by Станимир Тeнев
32 100 views

Преди отцеплението от ИТН Радостин Василев провел среща с премиера Петков и вицепремиера Асен Василев на наустановено място. На нея премиерът и финансовият министър обещали на плевенския адвокат, че ще запази министерското си кресло във спортното ведомстви и че държавата с целия си инструментариум ще му съдейства да бутне от власт шефа на Българския футболен съюз (БФС) Боби Михайлов.

Изданието припомня, че срещу Михайлов има разследване отпреди 5 години, свързано с черното тото. Тогавашният премиер Бойко Борисов му поиска оставката и той я подаде, защото иначе щеше да бъде прибран „на топло“.

Радостин Василев получил карт бланш да възстанови това замразено разследване срещу Михайлов, което неминуемо ще го бутне от високия пост в БФС. Още повече, че разследването ще се води под наблюдението от вътрешния министър Бойко Рашков.

Скоро в масмедиите се появи фотос от 2010, запечатал новогодишно тържество в Сингапур, на което присъства Боби Михайлов в компанията на Краля на черното тото Дан Тан. Двамата били фотографирани само месец и половина, преди националните ни футболисти да завършат 2:2 в контрола с Естония, играна в Анталия. Аферистите заложили на този резултат близо 7 млн. долара, но заради високия коефициент изкарали над 80 млн.
Източник: „Уикенд“

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 65 = 70

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.