Къде са и как живеят братя Ганеви?

by npetrov
4 387 views

Димитър и Милен Ганеви, съдружниците на Васил Божков в „Национална лотария“, продължават да живеят в къщите си в столичния квартал „Драгалевци“. Това научихме от свои източници. 
Твърденията, че следите на Димитър се губят от последното му ходене в Турция с ПФК „Левски“, явно не са верни.
Двамата братя, които е логично да отговарят пред правосъдието дали са давани подкупи и ако да – защо, живетя по същия начин, по който са живяли и преди държавата да потърси сметка на Васил Божков за укриването на над 500 млн. лв., с което ощетиха хазната. Те продължават да карат най-скъпите модели на „Mercedes“ и  BMW. Освен това не са се лишили от услугите на охрана и прислужници.
Бизнесмените явно живеят необезпокоявани от прокуратурата и правосъдието. Интересното е как се случва това при запорирани сметки и то в България, а не в Белград или Дубай.
Припомняме, че Братя Ганеви държат 44% от собствеността на „Национална лотария” чрез фирмата си „ЛотоБГ“. Обвиненият пък в 18 престъпления Васил Божков пък избяга в Дубай.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 26 + = 29

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.