Катето Евро закъса с парите, раздава автографи срещу 4 лева!

by npetrov
5 243 views

 
Катето Евро го закъса здраво с финансите и спестява от всичко!
Известната актриса Катерина Евро явно изпитва ударите от пандемията, тъй като вече не дава дори автографи безплатно. Именно това се случи на пъпа на София преди няколко дни.
Катето Евро паркирала червената „Мазда“ на сина си в столичен паркинг, тъй като имала работа на центъра. Когато се върнала да си вземе колата след около 20 минути, цената от 4 лв. на час й се видяла доста висока.
За неин късмет служителят на паркинга се оказал неин фен и й поискал автограф. Тя му дала такъв, но изискването й било да мине гратис на паркинга.
Така и станало. В крайна сметка звездата от „ВИП Брадър 2“ не си платила паркинга, а в замяна предоставила своя подпис.
„Изненадах се, че ми поиска пари за автографа, но за мен не беше проблем, защото съм й почитател и бих дал дори повече от 4 лв.“, казва служителят.
Както е известно, кризата от пандемията удари най-много хората на изкуството, сред които спада и Катето Евро. Театрите не работят от месеци, поради което звездата от „Оркестър без име“ остана без никакви доходи и реално се издържа благодарение на сина си. Може би това е и причината да иска пари за автограф.
 
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 3 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.