Кървав ужас: Черен връх наистина стана „черен“ булевард

Черен Mercedes помете пешеходец и натисна газта

by iva nikolova
4 387 views

Софийският бул. Черни връх все по-често започва буквално да прилича на първата дума в името си. Нов кървав инцидент се е разиграл днес там, твърдят очевидци.

Според тях черна кола, движеща се с висока скорост е помела пешеходец и веднага след това шофьорът е избягал с мръсна газ. Инцидентът се е случил в близост до пресечката на улица Академик Петър Динеков.

Малко след случилото се на мястото дошли лекарски екипи и полиция, като започнали събиране на информация и издирване на автомобила и шофьора.

Към момента няма официална информация за състоянието на пострадалия.

 

На същия булевардът се случиха и други две знакови катастрофи, които разтърсиха държавата и дълго време бяха основна тема новинарските емисии.

Там Милен Цветков загуби живота си, след като колата му беше връхлетяна с бясна скорост от джип, управляван от Кристиан Николов. Делото все още тече, повече от 2 години след случилото се.

Другият знаков инцидент е от преди около месец откакто скандалният Георги Семерджиев уби 2 пешеходки, след което избяга и се укри.

 

Днешният екшън се случва малко след изказването на служебния премиер, че всяка новина за ПТП го разгневява. Той заяви, че трябва да се спре с войната, което се води всекидневно по родните пътища.

 

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 59 − = 55

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.