Кървав екшън смрази Поморие

Конфликтът бързо прераснал във физическа саморазправа

by iva nikolova
7 062 views

Кървав екшън смрази Поморие и вдигна полицията на крак.

Посред бял ден на една от оживените улици в черноморското курортно градче разпра между съседи е прераснала в клане.

Скандалът е възникнал между 51-годишен мъж от Поморие и 46-годишни мъж и жена. Разпрата между тях започнала към 15 ч. вчера заради куче. Тъй като домашният любимец на мъжа и жената лаел при най-малкия шум, съседът пък недоволствал, че това пречи на отдиха му.

Конфликтът между тримата прераснал за раз време във физическа саморазправа пред очите на втрещените туристи.
В резултат на това 51-годишният Велиян Димитров от Поморие взел нож и наръгал много пъти съседите си Михаил Алексиев и Станка Костова.

Именно свидетелите на кървавата сцена подали сигнал за случилото се на спешния телефон. На място веднага били изпратени полицейски екип и екип на Спешна помощ. Пострадалите са настанени в бургаската болница. За щастие животът им е извън опасност, издават специалистите от лечебното заведение.

Докато органите на реда извършвали оглед на местопроизшествието, извършителят на кървавата баня Димитров се оплакал от остра болка в гърдите. Предполага се, че тя е възникнала в резултат на физическата разпра. Той също е бил откаран в бургаската болница с травми на гръдния кош и е бил настанен за лечение. Няма опасност за живота му.
Открит е и ножът, с който Велиян е пробол съседите си.
Източник: flagman.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 29 − 20 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.