Карантината падна! Как това се отрази на зодиакалните знаци (Част 2)

by npetrov
642 views

Социалната изолация падна
Но след като вече са свободни, зодиите действат по различен начин на тази ситуация. Ето по какъв начин:
Рибите приемат промените по същия начин, както приемат всички промени по принцип. Така или иначе Рибите не се интересуват особено от случващото се около тях (дори изобщо не им пука какво се случва със света, така или иначе рядко се намират в него, защото те предпочитат да прекарват дните си в доброволна самоизолация във вътрешната си далечна Вселена).
Дайте път на Лъва! Неговият звезден момент настъпи! Моментът, в който достолепно и с високо вдигната глава ще излезе и ще покаже на света колко е изгубил през тези два месеца на изолация без неговото присъствие! Лъвът ще се движи със самоуверената си походка, харчейки безразборно пари (та, нали до сега ги е спестявал!)
Щастливият Скорпион няма да се откаже напълно от режима на изолацията. Докато всички знаци на зодиака се жалваха колко им е тежко да стоят по цял ден със семействата си вкъщи, Скорпионът действаше както никога до сега. И доказа на всички своята незаменимост.
Така, че от тук нататък той ще диктува правилата: сега, всички излизате и започвате да се трудите здраво, за да повишите нивата на световната икономика, а Скорпионът вече има пълното право да си седи у дома и то без да става от хамака, докато допива любимия си коктейл на верандата.
Козирогът ще се втурне моментално да свърши всичко, което до сега не е успял. Е, самоизолация, карантина, каквото и да беше – свърши и с това и почивката свърши! Моли се шефът ти да не е Козирог, защото сега ще иска от теб да свършиш всичката работа, която се е трупала до момента (според него) нищо, че не си спирала да работиш дистанционно!
Везните са единствените, които се радват искрено на отпадането на изолацията. Те са готови да излязат навън и да си припомнят колко е красив светът! Тревата е зелена, птичките пеят, вече е идеално за разходка в парка, за пазаруване на рокли в пролетни, ярки цветове… дойде време и за градинските партита (любимите на Везните), разговори с близки и приятели на живо, а не онлайн, пътувания! Йей! Най-сетне! Все пак някой знае как да се радва на живота!

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.