Каракачанов разкри цялата истина за отношенията си с Бобокови

by npetrov
5 029 views

Красимир Каракачанов проговори за отношенията си с братя Бобокови
Красимир Каракачанов разкри какви са отношенията му с братя Бобокови. Провокиран от появилата се в медийното пространство за роднинска връзка с бизнесмените, вицепремиерът заяви, че не знае в какво точно ги обвинява прокуратурата.
„Тези хора аз ги познавам като предприемчиви и работливи. Те почнаха от една гола поляна“, добави Каракачанов. Той заяви, че след фалита на „Плама“-Плевен, предприятието за масло на братя Бобокови е било единственото в България.
Военният министър допълни, че през последните години предприемачите са разширили бизнеса си в Турция, Украйна и Узбекистан.
Каракачанов добави, че те не са от хората, които пропиляват спечелените пари за яхти. Вместо това ги инвестират в създаване на работни места.
„Държавното обвинение има явно данни или най-малкото съмнения за нещо и остава това да се докаже“, добави още министърът.
Той поясни, че е кумувал на Атанас Бобоков преди 23 години. Патриарх Неофит в ролята на тогавашен русенски митрополит е водил църковната церемония. 
Каракачанов не скри, че е кръстил трите деца на Бобоков и често е присъства на семейни празници на фамилията.
Министърът добави, че в този случай се търси сензация.
Той поясни, че до този момент не е бил търсен от прокуратурата и това няма да се случи, тъй като няма за какво, пише БЛИЦ.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 8

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.