Какво се случва след стрелбата на детска площадка в София?

Вече има двама задържани

by iva nikolova
23 433 views

Брутална стрелба се разигра на детска площадка в София след направена безобидна забележка.

Първо след забележката нещата стигнали до бой, а на по-късен етап и до стрелба. Случката се е разиграла на една от детските площадки в „Студентски град“ в София, отбелязва Нова тв.

Пребитият Деян Дянков разказва, че на площадката имало две ромки с дете, които изгонили жените от техния блок, тъй като им направили забележка, че замърсяват детската площадка.
Самият Дянков призна, че е направил забележка, но културно.

През това време ромките позвънили на техни роднини. Малко по-късно на детската площадка се появили двама мъже, които били повече от агресивни и се затичали към Деян. Единият от тях му опрял пистолет в главата и го попитал дали иска да му я пръсне.

След това последвал бой с пистолета. Пострадалият е с множество шевове по главата. По време на спречкването двамата агресори дори си позволили да стрелят по Деян.
Негов съсед видял случващото се, чул изстрелите и се запътил да му помогне. Тогава ромите се уплашили, че мъжът вече не е сам и избягали.

Деян Рачев, който е очевидецът, притекъл се на помощ споделя, че по това време на площадката за щастие нямало деца. Оказва се, че подобни случки в квартала не са рядкост и в тях винаги са замесени представители на ромското малцинство.

Към момента полицията е задържала двама души.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 75 = 80

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.