Какво се случва между Алекс Богданска и Даниел Петканов?

Двамата бивши съпрузи Алекс Богданска и Даниел Петканов са възродили чувствата си или отново си правят любовен пиар

by iva nikolova
8 667 views

Нови снимки и видео клипче са доказателство, че бившите съпрузи Алекс и Лудия репортер не са безразлични един към друг. Напротив – страстта в очите им напира, а ръцете им жадно пълзят по телата им в разгара на нощен купон.

Снимковия материал разпространи тяхната приятелка Николета Лозанова, която присъства на нощно парти, организирана от известна марка за мобилни устройства. В разгара на купона, на който бе водеща Алекс Богданска се вижда Даниел Петканов, който е присъствал на сбирката като гост (вероятно специално поканен) и който държи в прегръдките си бившата си жена.

„Страстта в очите им не може да се изиграе, тя е истинска. Даниел ще я изпие с поглед, а тя сияе в скута му“ – коментират фенове на известната двойка.

Петканови се разведоха официално през пролетта. Още преди раздялата им обаче жълтите сайтове писаха, че двамата злоупотребяват с личните си отношения и си спретват раздели и събирания само и само да са в центъра на светската хроника. Има вероятност последната постановка да е от този тип, човек никога не знае, когато става дума за двама пресметливи млади хора като Алекс и Лудия репортер.
Източник: „Уикенд“

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 4 = 5

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.