Какво прави щастливи отделните зодии?(Част 2)

by npetrov
535 views

Всеки човек различни неща го правят щастлив
Ако за една зодия щастието е едно, за друга то е коренно противоположно.Затова щастието е коренно различно за отделните индивиди.

Везни, промяна на дома, работното място и колата ви оказват голямо влияние върху настроението ви оказва околната среда.
Научете се да казвате „не“ и да отхвърляте хората, които го заслужават, без да ви бъде неудобно.
Не се затваряйте в четири стени, нужни са ви хора. Занимавайте се само с това, което искате, останалото може да почака.
Скорпиони, предайте се на своите желания и не се водете спрямо другите, прекалени промени могат да предизвикат гняв и депресия.
Вместо толкова често да слушате чуждите проблеми, разкажете своите.
Повярвайте и повече на интуицията си, тя е доста точна във всички ситуации. Не се страхувайте от негативни емоции, те са един вид отдушник
Стрелци, говорете открито, честно и свободно – хората ви ценят заради това. Имайте вяра в себе си и винаги опитвайте нови неща, на вас желанията ви се променят в зависимост от околната среда.
Задължително в живота си въведете редовната физическа активност или спорт, движението е задължително за вашето щастие. Обърнете малко внимание на материалното и не трупайте неща и предмети, които не ви трябват.
 
Козирози, във всяка работа и задача дайте всичко от себе си, само така ще бъдете доволни от резултатите. Откажете се от цигарите, нездравословните храни и въведете режим на упражнения. Не се страхувайте да бъдете себе си и си обърнете повече внимание. Оставете се на спонтанността и без много да планирате и се наслаждавайте на това, което сърцето ви обича. Помагайте на другите, без мислене, това ви прави по-добър и по-щастлив човек.
Водолеи, отделяйте повече внимание на финансите си и направете план за минимални икономии, само така ще си намалите главоболието и ще имате възможност да се насладите на останалите сегменти от живота си.
Не бягайте от проблемите си – това е най-големият ви недостатък. Рецептата за щастие ще бъде пълна само, ако се държите далеч от порои и хора, които ви насърчават да живеете нездравословно.
Риби, бъдете отворени за нови преживявания – от пътувания до любовни отношения и работни оферти. Често слушайте другите и им споделяйте, те наистина са ценни и хората ще ви ценят повече, ако поработите над търпението си.
Не се опитвайте твърде много да угаждате на другите, особено на любовния партньор, защото лесно губите своето „аз“. Упражнявайте благоразумието си. В стресови ситуации никога не бягайте, а се справете с тях..
 
 
 
  
 
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.