Какво доведе Гешев в Монтана?

by iva nikolova
7 490 views

Главният прокурор Иван Гешев за пореден път попадна на мушката на наши папараци. След като в края на м. май той беше щракнат да си избира четиво от Панаира на книгата край НДК, днес колегите го уловиха да пие лежерно кафе в центъра на гр. Монтана. Остава загадка какво е довело Гешев в северозападното градче, където сякаш времето е спряло, а местните хора са далеч от злобата на деня. Любопитството ни се усилва от факта, че никъде в програмата на главния прокурор не се споменава и дума за внезапното му посещение в Монтана.

Не е ли чудно, че точно днес, когато държавата ври и кипи, политическата обстановка е повече от взривоопасна, предстои избор на Висш съдебен съвет, текат законодателни промени, а правителството на “Просто Киро” падна, Иван Гешев се разхожда сред народа, наслаждава се на ароматно кафе и се държи така, все едно нищо от случващото се на жълтите павета не го засяга.
Източник: razkritia.com

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 1 + 7 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.