Какво да очаквате от връзката, ако гаджето ви е Скорпион?

by npetrov
535 views

Ако не сте честни със Скорпиона, не може да имате връзка
Скорпионът обича загадъчните взаимоотношения. Особено си пада по връзки, които предполагат нещо страстно, забранено и неочаквано.
Той просто обича фаталната любов и ако във връзката ви няма никакви проблеми, ще си ги измисли сам и ще почне да ги решава. Къде съзнателно, къде подсъзнателно, той иска да знае, че всичко, което му се случва, е знак на съдбата, и това, което преживява, не е случайно.
Когато между вас, по някаква причина, възникне спор, по-добре се опитайте да туширате нещата, като приемете временно неговата гледна точка, но никога не се опитвайте да обърнете нещата на шега. Скорпионът няма да ви прости, ако се шегувате за негова сметка.
Тяхната преданост най-силно се изразява в приятелските отношения, те нямат много приятели, защото очакват същото в замяна.
У дома Скорпионът създава спокойна атмосфера и е прекрасен глава на семейството, строг родител и взискателен към децата си.
Как да впечатлите жена Скорпион
Посредствен и безхарактерен мъж никога няма да впечатли жена Скорпион. С нея може да се справи само мъж, който много ясно и конкретно знае какво иска от живота и как да го получи. Жената Скорпион е нежна, внимателна и изискваща.
Тя не се интересува от повърхностен флирт или партньор за една нощ. По природа е склонна да притежава. Мъжете, които не искат да се обвързват, по-добре въобще да не се опитват да си имат вземане-даване с нея.
Как да впечатлите мъж Скорпион
От чара на този мъж не може да избяга никоя жена. Жените са привлечени от него като пеперуди от гореща лампа – интуитивно усещат, че е опасно за тях, и въпреки това не могат да се отдръпнат.
Жените изпитват притегателната жизнена сила на Скорпиона, като сексуалността е само част от нея. Той е обкръжен от загадъчност, сила и вълнуващо, непредсказуемо истинско мъжко начало.
Една от причините за неговата лоша репутация е, че недостатъците на характера му най-силно се проявяват в любовните взаимоотношения.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.