Как Телеца намира истинската любов?

by npetrov
535 views

Любовта на Телеца е в жестовете, сн. Фейсбук

Истинската любов е генералният мотив и движеща сила в живота на Телците
Телците винаги започват да решават проблемите си от личните и любовните към деловите и служебните. Струва си да се опитате да накарате Телец да ви обича–той ще ви покаже истинските ценности на общуването, взаимоотношенията и правилните решения. Ще ви покаже света на фините изкуства, музиката, като изразяването на таланта за него често е история в първо лице.
Как да впечатлите жена Телец
Жената Телец не е подходяща за неангажиращи връзки. Тя има нужда от стабилност, защита и комфорт, а думата „случаен” въобще не присъства в нейния любовен речник. Ако изглежда прекалено слаба, значи нещо не е както трябва. За да бъде всичко наред, необходимо е правилно да се грижите за нея. Трябва да я храните добре, да й давате да си хапва шоколад и да не я лишавате от сладка дрямка. Едновременно с това да я милвате и ухажвате. Ако всичко това липсва, тя е нещастна и страда. От вас зависи дали ще бъде щастлива и любвеобилна.
Как да впечатлите мъж Телец
За емоционалните връзки този мъж притежава повече от търпение. Той приема болезнено всеки отказ, но повечето жени никога няма да разберат това. Понякога може да ви се струва прекалено флегматичен, за да е истински чувствителен, но неговата на пръв поглед дебела кожа всъщност често е доста тънка. В началото неговата романтичност почти не се забелязва. Той е склонен да постави жената, която обича, на пиедестал, но няма да се отнася с нея като със статуя. За разлика от мъжете, склонни да идеализират жените си, Телецът ще ви обича земна и реална, такава, каквато сте наистина.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.