Как шеф Андре Токев получил първата си условна присъда?

Точно заради тази първа условна присъда и последващия рецидив шеф Андре Токев получи реална присъда

by Станимир Тeнев
9 737 views

За това как е получил първата си условна разказва в интервю за в. „Уикенд“ съпругата на шеф Андре Токев – Мария.

„Тогава имахме три ресторанта – във Варна, Приморско и София.. Снимаше и предаването „Ловци на храна“. Трябваше да тръгне от Варна за Бургас и е заспал на пътя. Отново причина за това бе недоспиването и многото часове работа. Концентрацията на алкохол бе малка – Андре беше пил само бира. Качил се е на колата, без да прецени преумората си. После дори нямаше спомени как е заспал зад волана в автомобила. Сам е позвънил на полицията“ – разказва съпругата на Андре Токев.

„Адвокатът го посъветвал да се съгласи на условна присъда и мъжът ми го е послушал. Глобата беше много малка. Можело е да има пробация, но Андре не е очаквал подобно нещо да му се случи отново. Лоша шега му изигра това, че не е преценил какво подписва. Има хора с няколко провинения, които все намират вратичка и не се съгласяват на условна присъда. Ако съпругът ми не си беше сложил подписа с лека ръка, при второто му нарушение щяха просто да му вземат шофьорската книжка, а нямаше да бъде осъден на 7 месеца в затворническо общежитие“ – разказва жената на Андре Токев – Мария.

Източник: „Уикенд“

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 96 − = 94

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.