Как името оказва влияние на житейския ни път!

by npetrov
749 views

Важно е какво име даваме на децата си
Както датата на раждане, така и собственото име влияе на житейския ни път. Гадателките Аида Марковска и Христина Котларска обясняват как името предопределя човешката съдба в телевизионно интервю.
Нумерологията и астрологията обясняват, че датата на раждане определя съдбата на един човек.   С каква енергия се е родил, с какви качества и способности и какво ще може да постигне в този живот.
Името на човека също дава насока в живота му.Всяка буква от името съответства на число и сборът от тях представя съдбата на човека.
Ако в едно семейство е имало спонтанни аборти, мъртво родени деца или починали като малки, името на следващите родени трябвало да бъдат задържани живи. Затова ги кръщавали с имената Запрян, Стоян, Запрянка, Стоянка  и други.
Искали ли детето им да притежава специални заложби и способности, слагали сричката “Бог” – Богомил, Божидар  и др.
Когато родителите мечтаели наследника им да има лидерски качества, името му започвало с буквата “А”.
В българските имена буквата “Р” присъства много често. Тя придава сила на характера, амбиция и смелост. Например, Георги и Петър са силни имена.
Има ли в едно име повече гласни, това дава мекота на личността. Такъв човек се адаптира към различни състояния и обстоятелства, казва Аида Марковска.
Според българските традиции не е добре първородното дете да се кръщава на умрял човек. Но при други народи е точно обратното. Вярва се, че починалите ще му помагат от другия свят, допълва Христина Котларска.
Освен самото име, начинът, по който го изговаряме, също има значение.
В Китай смяната на името е нормална практика. У нас не е така често срещана. Но според ясновидките всеки може да си смени името, ако не му харесват вибрациите му. 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.