Как да се влюбиш в зодия Рак?

by npetrov
856 views

Ракът реагира на любовта така, както и на други житейски ситуации
Пътят към щастието за Рака минава през опознаване на собствените му емоции. Най-добре тези хора се чувстват, когато децата им и хората от семейството им са щастливи.
Нищо друго не може да го извади по-лесно от черупката му, както искрените похвали.
На пръв поглед жената Рак може да ви заприлича на реализираната мечта, която всеки мъж пази тайно в чекмеджето на своите детски спомени.
Но зад този загадъчен и срамежлив образ, ще намерите чувствена и емоционална жена.
Когато срещнете за първи път жена от тази зодия, ще ви направи впечатление, че тя изглежда елегантно, в нея няма да видите нищо прекалено, нито крещящо.
Това е истинска жена, с цялата мекота и дълбочина на чувствата.
Жената Рак е сантиментална, тя пази всякакви сувенири, вещи, снимки и всичко, което може да и напомня за миналото и да я кара да мисли за него.
Тя непременно поддържа връзка със старите си приятели и винаги говори с тях за изминалите прекрасни времена.
Нежна, романтична и женствена, тази жена е способна да превърне дома ви в място, което никога няма да искате да напуснете.
Мъжете Рак са романтични мечтатели, затова може да им замаете главата, съвсем лесно може да го привържете към себе си,
той реагира първосигнално на на познат аромат, на вашите устни или на романтичен звук, който свързва с някой любовен филм.
Мъжът Рак притежава невероятна емоционалност и е много експресивен, когато съпреживява емоциите на другите.
Той най-добре от всички в Зодиака може да разбере проблемите ви и е готов да направи много, за да зарадва и успокои дамата на сърцето си.
Този мъж ще ви глези и ако го накарате да повярва, че е единствен за вас, ще ви направи истински щастлива, пише Канал 3.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.