Как да се преборите за любовта на Лъва?

by npetrov
535 views

Лъвът умее да се раздава в любовта, но иска същото насреща
Когато говорите на Лъв за любов, опитайте се да му обяснявате нещата подробно. Той заслужава да му отделите повече време.
Може да започнете историята отдалече, например, че единствената звезда в слънчевата система е Слънцето-управителят на неговата зодия.
Или още по-отдалече, че всемогъщият Аполон-създател на изкуствата, медицината и огнения лъв на вдъхновението е лично отговорен за щастието на Лъва.
Или, че за разлика от другите в Зодиака, родените под знака Лъв са деца на Слънцето.
Жената Лъв обича комплименти повече от всичко друго. Ако сте истински влюбени в нея трябва да бъдете снизходителен за този неин недостатък и да не го споменавате.
Говорете само за нейните доствойнства, защото тя самата се смята за перфектна. Ако искате да се разбирате с нея , трябва да приемете за нейно изконно право да се смята за възхитителна.
Само от тази позиция може да мислите за каквито и да било взаимоотношения с жена Лъв. Колкото и да не ви се вижда сериозно, именно това е най-важно за връзката ви с тази жена.
Мъжът Лъв се влюбва лесно, но му е доста трудно да запази дълго време чувствата си. Той може да разлюби жената до себе си, така, както излиза от леглото.
Много ще сгрешите, обаче, ако решите, че Лъвът се отнася лекомислено към любовта, защото за него любовния роман никога не е незначителен, скучен или безразличен.
Той вижда в любовта драма, велики страсти и невероятни емоции. Никой представител на друга зодия не може с такава лекота да ви накара да повярвате в това, че вие двамата изповядвате най-истинската любов на света.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.