Извергът от Галиче иска да остане в ареста, бои се от вендета (Аксел дори не си знае ЕГН-то)

by npetrov
5 885 views

Окръжният съд във Враца постанови най-тежката мярка „задържане под стража“ за Аксел Олеков, обвинен в умишлено убийство на 18-годишната Андрея Руменова от Галиче, предава Конкурент бг. Решението взе магистратът Иван Маринов, а от държавното обвинение бе представено от прокурор Красимир Невенов.

Източник:

2020-01-15 15:31:00

Анализи

0
Прочетено: 94626
Кратка връзка

Окръжният съд във Враца постанови най-тежката мярка „задържане под стража“ за Аксел Олеков, обвинен в умишлено убийство на 18-годишната Андрея Руменова от Галиче, предава Конкурент бг. Решението взе магистратът Иван Маринов, а от държавното обвинение бе представено от прокурор Красимир Невенов.17-годишният Аксел Олегов бе вкаран в съдебната зала окован, с белезници на ръцете и краката.Той бе представляван от служебния защитник адвокат Мария Георгиева, която също настоя клиентът й да бъде изпратен зад решетките, за да не ескалира общественото недоволство.По време на заседанието Олеков каза, че се разкайва и много съжалява за онова, което е извършил и също поиска да бъде оставен под стража.Освен, че обвиняемият за жестокото убийство няма образование се оказа, че дори не си знае ЕГН-то.Маринов обаче заяви, че съжалението на Аксел е фиктивно и формално, тъй като с проявите си е показал, че човешкият живот не представлява каквато и да е ценност. 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 4 + 6 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.