Извънредно: Убийство във Видин, замесени мутри?

Изчезнал в събота човек е открит мъртъв, преди това бил посетен от мутри

by iva nikolova
16 264 views

Откриха в автомобил е тялото на изчезнал в събота млад мъж О. Янков. Колата се е намирала в района на хижа Божурица в близост до село Синаговци.

Младият мъж е бил обявен за издирване от неговите близки само ден преди да бъде открит мъртъв. Мястото е отцепено от полицията и текат огледи. Тялото е откарано към Съдебна медицина за аутопсия, която трябва да даде повече яснота за причините за смъртта. Към момента не е ясно дали се касае за убийство или самоубийство. Разследващите отговарят лаконично, че работят по всички версии и се проверява всяка информация.

Появи се неофициална информация, според която починалият е бил заплашван преди това от хора, на които е дължал сериозни пари.

О. Янков е от село Сланотрън и според негови съседи е бил в бизнеса със земеделие и по-точно се занимавал със зърнопроизводство.

Местен информационен уебсайт публикува версия, според която О. Янков и неговия баща били посетени и пребити от местни мутри, заради неуредени задължения.

Старши комисар Петър Коцин също заяви, че работят по случая и към момента не може да се заяви със сигурност, че се касае за умишлено убийство.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 67 − = 62

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.