Изроди взривиха бездомник

by npetrov
5 885 views

Работата по случая продължава
Изроди взривиха бездомник.
Човек (ако изобщо може да бъде наречен такъв), е хвърлил запален фойерверк върху непознат, който спял насред улицата. Страшната случка се е разиграла в Харлем, Ню Йорк.
Ужасният инцидент, който е запечатан на видеоклип се появи в социалните мрежи и предизвика незабавен отзвук. На записа ясно се вижда как смеещият се чернокож хулиган хвърля фойерверк към бездомника. Веднага след това, той бяга настрани от мястото.
След няколко секунди фойерверкът експлодира и виновните бягат, оставяйки потърпевшия, обгърнат в огън на произвола на съдбата.
Страшната случка се е разиграла в понеделник, 22 юни, около 4:00 през нощта, пред поне двама очевидци, които успели да снимат нападателя.
За щастие, пострадалият 66-годишен мъж, чието име не е разкрито, е получил само леки изгаряния. Той е бил транспортиран в болница в стабилно състояние.
От полицията посочват, че разследването все още продължава. На този етап заподозреният не е задържан. Инцидентът е станал след като броят на жалбите за незаконни фойерверки рязко се увеличи в града. От 18 април за тях е докладвано вече 4 800 пъти.

Вижте още

4 коментари

sex hikayeleri септември 25, 2022 - 8:01 am

dolandırırken anamı siktiriyorum

Reply
am izle септември 26, 2022 - 12:38 am

ben dolandırıcı bir orospu cocuğuyum

Reply
resim септември 28, 2022 - 1:23 pm

dolandırırken anamı siktiriyorum

Reply
sikiş септември 30, 2022 - 6:04 pm

ben dolandırıcı bir orospu cocuğuyum

Reply

Оставете коментар

Captcha − 1 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.