Изненадваща развръзка за полицаите от схватката с дрогирания джигит в Казанлък

by npetrov
16 050 views

 
Той е категоричен, че такива хора трябват на България
Ямболският ловец на бежанци – Динко Вълев определи екшъна, разиграл се преди дни в Казанлък като „още един пълен смях“, отбелязва glasnews.bg.
„Как може полицаи да хванат някакъв наркоман, който по време на гонка, ако е минало дете щеше да мине отгоре му. Те са го задържали и са му изпънали два шамара и хората виновни.Ами аз да бях го хванал, щях да му счупя краката и ръцете. И какво щяхте да направите, да ме дадете на полицията, за това, че съм набил някакъв наркоман! Този наркоман пласира наркотици на вашите деца.
Аз правя евала на тия момчета, даже ще им дам по 500 лева комисионна. Моята дума на две не става.За това че са хванали един прост, грозен, долен наркоман, и ще им показва среден пръст през стъклото. Аз тези момчета ще разбера кои са и дори и да ги изгонят, аз ще ги взема на работа.Ето такива хора трябват на България, не такива, които физическо не са играли през живота си и се мислят за голяма работа. Евала момчета аз ви подкрепям“, завърши Динко.Припомняме, че екшънът се разигра в Казанлък преди дни. Полицейски патрул залови дрогиран шофьор, опитал се да избяга. 
При залавянето му полицаите му нанесли няколко удара. Поради тази причина те бяха отстранени от работа. Виновникът бе задържан в ареста.
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 3 + 6 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.