Изненада: Мъж отиде за задграничен паспорт, последва арест на гишето

Куриозен случай се разиграл, когато издирван с Европейска заповед за арест се появил за нов паспорт

by iva nikolova
13 054 views

Съдът в Пловдив пусна под домашен арест, който бе задържан с Европейска заповед от Германия. Магистратите постановиха той да носи постоянно електронно устройство за следене.

Заповедта от Германия е издадена през юли месец тази година. Властите там искат да им бъде предаден И.Т, за да го подведат под наказателна отговорност за членство в престъпна група, която се заминавала с компютърни измами и са успели да се облагодетелстват с над 1 200 000 лева.

В хода на делото И.Т е потвърдил,  че е бил служител в кол център там, като категорично отрича да е извършвал престъпления. Преди около година останал без работа, като решил да се върне в Пазарджик. Преди няколко дни той посетил бюрото за издаване на документи в Пазарджик за задграничен паспорт, като последвало моменталното му задържане от полицаите. Преди това той не знаел, че е издирван.

Апелативният съд, който разглежда делото на Окръжен съд Пазарджик, че има реална опасност издирваният да се укрие, но не до толкоз, че да бъде вкаран зад решетките до делото. Те приели, че подходящата мярка е домашен арест с гривна за проследяване. Решението на съда е окончателно и не може да се обжалва.

Източник: plovdiv24.bg

Вижте още

1 коментар

Ks quik септември 1, 2022 - 10:49 pm

ทางเรา relxclubthailand.com ต้องขอบอกได้เลยว่า เป็นตัวแทนหลักอย่างเป็นทางการในไทยที่ใหญ่ที่สุด และเป็นเจ้าเดียวกับ RELX THAILAND สินค้าทุกแบรนด์ ทุกรุ่น เราได้ทำการคัดสรร บุหรี่ไฟฟ้า ที่เป็นหนึ่งในนวัตกรรม ช่วยเลิกบุหรี่ ที่มีประสิทธิดีเยี่ยม และช่วยได้จริง มาให้ลูกค้าได้เลือกใช้ Ks quik , Ks Kurve , Ks Kurve
lite , Kardinal Stick , ks pod โดยสินค้าทุกชิ้นของเรา สั่งตรงจากโรงงาน

Reply

Оставете коментар

Captcha 24 − 19 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.