Изисквания за работа в МВР

by npetrov
3 103 views

Автор: inter-view.info
ИЗИСКВАНИЯ В МВР:
– Да работи без работно време, ВИНАГИ КОГАТО СЕ НАЛОЖИ, и колкото се наложи…. Ако трябва да не спи с дни и нощи. И разбира се, да не „мрънка“ за извънреден труд.
– Хем да „залавя“ лошите, ама хем и да внимава, да не би случайно да ги удари, крехкичките…
– Да прави забележки и да наказва „ДРУГИТЕ“, когато НИЕ сме пострадали, но с НАС да не се занимава, дори когато сме в нарушение, защото „ние му плащаме заплатата“.
– Да бъде във добра физическа кондиция, да покрива периодично нормативи, да прави по 16 набирания на висилка и да скача 2,60м от място, НО ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИСКА ВРЕМЕ ЗА спортна подготовка или ПОНЕ 30 минути за нормално, здравословно хранене през деня.
– Да се занимава с най-долните отрепки в обществото, но също така да има знания, най-малкото на дипломиран юрист.
– Със средно образование, в рамките на секунди безпогрешно да решава юридически казуси, над които магистратите и адвокатите се плюнчат и умуват със седмици в съдебна зала.
– Да прави всичко гореописано за заплата около 600 лв. на месец и ВЪОБЩЕ да не си и помисля да се оплаче, че са му малко и за втора работа да не помисля, защото е на разположение постоянно.
– Да бъде на няколко места едновременно и да върши работата на още 2-ма, които или са пенсионирани, или просто са напуснали тази система.
– Да изпълнява задълженията си, съвестно, със съзнанието, че служи на държавата, но ако бъде нападнат или несправедливо обвинен, същата тази държава няма да си мръдне пръста за него.
– Да върши държавната работа, по възможност със свой автомобил, свое гориво, и въобще на собствени разноски.
– Да вижда как хора, които десетки пъти е арестувал, ги освобождават за пореден път пред очите му с „условна“, а него да го разкатават от служебни проверки, защото е „погледнал лошо“ някого… – Да рискува живота и здравето си, винаги когато се наложи, за да помогне на хора които дори не познава.

Вижте още

1 коментар

สล็อต юни 15, 2022 - 3:51 am

I pay a quick visit every day some websites and
sites to read posts, except this website offers quality based content.

Reply

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.