Издирваният син на Масларова се прибрал тайно у нас

Уличеният за убийството на Станка Марангозова Иво Масларов е издирван от Интерпол с червена бюлетина

by Станимир Тeнев
14 552 views

Иво Масларов, доведеният син на някогашната социална министърка Емилия Масларова, който от 2 години се издирва с червена бюлетина от Интерпол като поръчител на убийството на бизнес дамата Станка Марангозова, се е измъкнал по чудо от задържане в София тази пролет – твърди изданието, като се позовава на източници от МВР.

В средата на март до родните служби достигнала информация, че Иво Масларов се е прибрал инкогнито в България и е отседнал в жилище на свой приятел в столичния квартал „Витоша“. Ченгетата задействали операция по задържането му и дори нахлули в тайната му квартира с прокурорска заповед за задържане, но така и не успели да го открият.

Червената бюлетина за издирването на Иво Масларов

Според запознати Масларов е бил предупреден за акцията и е успял навреме да се изплъзне от полицейската клопка. В жилището криминалистите открили негови отпечатъци, но така и не успели да го заловят. Предполага се, че той е влязъл в България с фалшиви документи, а след опита за залавянето му отново е офейкал от страната в посока Гърция.

Иво Масларов е издирват като поръчител на убийството на аферистката Марангозова през 2019 година, когато тя бе надупчена с 3 куршума в автомобил пред дома си в „Младост“.

Източник: „Уикенд“

Вижте още

1 коментар

Оставете коментар

Captcha + 70 = 79

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.