Изчезнало момиче изправи България на нокти, съдбата й още е неизвестна

Стотици помагат в търсенето и споделят снимки и информация на Вероника Бончева

by iva nikolova
19 795 views

Млада жена от Казанлък бе обявена за издирване от майка й. В последните дни социалните медии са залети със споделяне на постове с нейна информация, снимки и молба за помощ, за да бъде открита. До момента официални данни за съдбата и няма

До драмата се е стигнало преди около 2 седмици, когато Вероника Бончева отпътува за София без да съобщи на никой, дори и на семейството си. Те не знаят къде ще отседне и с кой ще се среща. След тайното й заминаване нейните следи изчезват и близките й нямат връзка с нея и не разполагат с повече информация. Въпреки това от нейно име се изпраща информация по социалните мрежи, че е наред.

За съжаление в последните няколко дни тя изчезва напълно и оттам, като не влиза в профилите си, няма активност и не изпраща никакви съобщения към близките й.

Близки на семейството и на Вероника съобщават, че преди време тя е била подложена на лечение за психиатрично заболяване, като смятат, че то не е напълно отшумяло.

Любопитно е, че вероятно тя е посетила непознат за семейството и млад мъж на име Валентин Вутов. В социалните мрежи тя споделила, че именно той я спасил и я приел вкъщи, след като спала на улиците из София.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 4 + 5 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.