Изчезналата Камелия е жива, не иска да се върне вкъщи

by npetrov
963 views

„Няма да се върна вкъщи!“. Това заявила пред приятели 15-годишната Камелия Цветанова, която повече от седмица се издирва, съобщи „Труд“.
За последно момичето споделило, че не желае да се прибере при майка си, въпреки призивите на близките си чрез медиите и социалните мрежи.
По неофициална информация, Камелия не е жертва на престъпление, а съзнателно се укрива. В същото време обаче, ако тази версия е вярна, то младото момиче много лесно може да стане жертва, попадайки в ръцете на хора от престъпния свят.
Следите за момента сочели, че момичето е извън Видин, но на територията на страната. Почти абсурдно е прокрадналото се предположение, че Камелия може да направи опит да отиде в Испания, където е баща й.
Разследващите отработват ежедневно множество сигнали от хора от цяла България, които алармират, че са забелязали момиче с описанието на Камелия.
Майката Валя Въкова отрича да е имало сериозни проблеми вкъщи, които да тласнат момичето към бягство. Уплашената видинчанка само се моли детето й е да е живо и здраво. „Ками, слънчице, моля те, където и да си обади се да знаем, че си добре, всички знаеш, че те обичаме!!!“, пише в профила си Валя.
Запознати със семейните дела разказаха пред „Труд“, че Камелия не е имала толкова радостно детство. В миналото детето е било свидетел на разправии, стигащи до побоища вкъщи. Иначе майката е правила всичко възможно за двете си деца, които са от различни бащи, но животът й не е бил лесен.
Камелия изчезна на 10 март и още същият ден е обявена за общодържавно издирване. Преди това момичето имало пререкание с домашните, след като й било отказано да отиде на рожден ден. С думите: „Аз ще ви побъркам“ Камелия тръгнала от къщи и оттогава няма вест от нея.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.