Изчезна 4-годишно българче в Атина

by npetrov
1 926 views

4-годишната Ана Борисова е изчезна в района на площад Омония в центъра на Атина на 21 април, съобщават от „Български Новини“.
 
Изчезването на Ана е декларирано в полицията от майката на детето. Издирването на малката Ана се извършва и извън пределите на Гърция като amber alert е пуснат за цяла Европа. Недоразумение поражда и факта, че майката на детето е изпаднала в противоречие относно къде и как е изгубено детето.
 
Според показанията й, тя е оставила за няколко дни детето си на приятелка-сънародничка тъй като искала да отиде за няколко дни до България. Когато се върнала приятелката й съобщила, че извела детето на разходка и го загубила. Тревога поражда и факта, че майката знае само малкото име на приятелката си, на която доверила дъщеря си. От фондация “Усмивка на детето” апелират към всички, които имат информация или разпознаят детето да се свържат с някой полицейски участък или позвънят на Европейската линия за изчезванията 11 6000.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.