Истински кошмар: Баща разказва през сълзи за преживяното с детето

13-годишната му дъщеря е станала наркозависима

by iva nikolova
13 910 views

Баща разказа за ужаса, с който се сблъскват, след като дъщеря им посяга към наркотиците. Мъжът от Русе разкрива за преживяното пред БТА.

Та споделя, че е много страшно да разбереш, че детето ти е започнало с наркотиците. Момичето променило поведението си през последните няколко месеца, като е спряло да се интересува от нормалните за годините си неща, като излизане по заведения, ходене на екскурзии, както и пазаруване по молове.

Тя се затворила в себе си и прекратила общуването с връстниците и дори с приятелките си.

Именно тези промени притеснили родителя, който решил да наблюдава какво се случва с детето му.

Малко след това получава обаждане от училището, че детето му е откраднало 150 лева от съученик. Това озадачило бащата, защото детето е нямало такива прояви никога, а също е било обезпечено с 20 лв джобни на ден.

Той решил да поговори с нея, при което в детето се отключила невиждана агресия, дори заплашила баща си, че ще го заколи. Именно по време на скандала забелязал и множеството рани по ръцете. Също така подобна агресия не била й присъща.

Това провокирало родителя да вземе телефона и да прегледа какво си пише. След това опасенията му се потвърждават, защото открива чатове на тема трева метамфетамини.

Последва посещение на центъра за психично здраве в областния град с надежда за лечение.

Източник: plovdiv24.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 2 + 4 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.