Илияна Йотова иска реформа в здравната система!

by npetrov
7 062 views

Днес надеждите на хората са свързани с българските лекари, медицински сестри, здравни служители. Вие не сте служители на министъра и успявате въпреки него и болното ни здравеопазване. То се нуждае от кадърни хора начело, които не си позволяват да спекулират със здравната криза. Които да го управляват умно, а не през телевизионните студиа. Надявам се, че това скоро ще се случи. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в поздрава си по случай Световния ден на здравето и Деня на здравния работник.
,,Днес празнуват не хората, които суетно се оглеждат в телевизионните камери. Празнуват хората, които нямат време дори да включат телевизора, не виждат децата си с дни“, изтъква вицепрезидентът.
На вас се падна най-голямата тежест – да лекувате COVID-19, да се грижите за българските пациенти, да преживявате и болката, и радостта от оздравяването. В борбата с вируса си загубихме много от тихите герои. Поклон, посочва вицепрезидентът Йотова.
Илияна Йотова се срещна за първи път с д-р Абдулах Заргар, който успешно управлява и усърдно надгражда работата на МБАЛ-Исперих от 2013 г. Д-р Заргар беше удостоен от Румен Радев с почетния знак на президента. Докато се лекуваше от COVID-19, вицепрезидентът подписа указа за придобиване на българско гражданство от д-р Заргар.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 5 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.