Хулиганка преби столичен полицай

Предстои делото срещу нея да продължи в съда

by iva nikolova
4 280 views

Столичната районна прокуратура е внесла обвинителен акт в Районен съд – София срещу 37-годишна хулиганка, пребила полицай.

Обвинителният акт е за извършените хулигански действия и причиняването на средна телесна повреда на служител на реда.

Случката се е разиграла на 6 юли около 21 ч. вечерта. Тогава в сградата на Централен кооперативен съюз хулиганката Н.П. извършила непристойни действия, които грубо нарушават обществения ред и изразяват явно неуважение към обществото се посочва в държавното обвинение.

Въпросната Н.П. нанесла съвсем безпричинно няколко удара по главата на служителя М.З. Той заемал длъжността „Организатор на сигурността“ при Централен кооперативен съюз.
Сякаш това не било достатъчно, ами хулиганката оказала и съпротива срещу орган на реда, изпълняващ своите задължения по опазването на обществения ред.

На място бил извикан полицейски патрул. При пристигането му, обвиняемата нанесла удар с юмрук по главата на старши полицай Е.Б. Ударът нанесъл лека телесна повреда на служителя на реда. След това направила опит да го изрита в корема и започнала да сипе обиди срещу униформените.

В хода на разследването освен разпитите на свидетели са изготвени и експертизи. Предстои делото срещу хулиганката да продължи в съда.
Източник: varna24.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 3 + 2 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.