Христо Широков – Широката: Не познавам Атанаска, за да я подстригвам

by npetrov
1 498 views

Христо Широков – Широката е известен в медийното пространство като бивш бодигард на Димитър Желязков – Митьо Очите, впоследствие шеф на охраната му, а след това негова дясна ръка.

Източник:

2015-01-21 07:52:00

Интервюта

1
Прочетено: 714798
Кратка връзка

Христо Широков – Широката в бургаският съд

Христо Широков, известен с прякора си Широката бе намесен вчера в делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие.
За да защити сестра си, Северина Димитрова замеси името на „поморийската мафия“. Според нея Христо Широков – Широката притискал обвинената за убийството на 8-годишната Алекс Атанаска Георгиева да става „муле“ за пренос на дрога. Поради отказа й, той я подстригал.
В отговор екип на бургаският сайт „Флагман“ се срещна с Христо Широков. Пред екипа им той заяви:
„Коя е тази Атанаска Георгиева?! Никога в живота си дори не съм я виждал. Сестра й Северина Димитрова най-безцеремонно лъже. Нямам нищо общо с тези хора. Атанаска не я познавам, защо ми е да я подстригвам?!
Как ме виждате да имам нещо общо с Атанаска? Познавам сестра й Северина, тъй като тя и мъжа й имат хотел и понякога съм я виждал като съм минавал оттам. Аз съм приятел на семейството на Алекс и явно заради това са се сетили за името ми и са решили да го използват. Ще съдя Северина Димитрова за клевета и то за такова обезщетение, че да сваля и последната дрешка от гърба й.“
Досие
Христо Широков – Широката е известен в медийното пространство като бивш бодигард на Димитър Желязков – Митьо Очите, впоследствие шеф на охраната му, а след това негова дясна ръка. Многократно е попаднал в медийното пространство заради съдебни дела, свързани с изнудване, рекет, заплахи. Най-често свидетелите срещу него спират да се явяват по делото или оттеглят показанията си. 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.