Хлапак изправи „Южния парк“ на нокти

Татковци неколкократно му устройвали клопки, но не успели да го хванат

by iva nikolova
8 667 views

Потърпевши жени алармират, че от месеци в столичния Южен парк вилнее невръстен сексманиак.

Те разкриват, че еротоманът е в крехка тийнейджърска възраст и задоволява нагона си, нападайки и опипвайки безцеремонно младите майки, които разхождат децата си с бебешки колички из алеите.

34-годишната В.Т. от столичния квартал „Иван Вазов“ е сред потърпевшите от набезите на хлапака. Тя дори разказва за преживяното в социалната мрежа Фейсбук, но в последствие изтрива публикацията си.

От разказа й става ясно, че хлапакът е на възраст между 13 и 15 години. Той я нападнал, докато бутала бебешката количка с дъщеря й.
„За първи път ми се случи нещо подобно! Агресивно и нахално момче, беше с колело и с каска, която закриваше цялото му лице…Следваше по „кучешката алея“, пускаше ми ръка, докато въртеше педалите на велосипеда си.

Опитах се да го ударя и отблъсна, но това го ожесточи. Слезе от колелото, свали си каската и започна грубо да ме обарва. Тогава видях, че е дете, буквално дете, на не повече от 16-годишна възраст. Разкрещях се, а той избяга. Веднага повиках съпруга си, който се опита да го залови, но хлапакът избяга с колелото си в посока търговския център „Парадайз“.

Впоследствие разбрах, че този келеш има и други подобни прояви. Напада и опипва основно майки с колички, случвало се е да ги обарва дори на детските площадки, докато децата им си играят“, потресена е потърпевшата млада майка.

В IV РПУ вече има няколко подадени оплаквания срещу действията на неизвестен извършител на видимо непълнолетна възраст. До момента обаче хлапакът-сексманиак не е заловен, тъй като нито една от пострадалите дами не е успяла да го заснеме.

Заради зачестилите набези на невръстния сексманиак е засилена охраната в „Южния парк“. Повечето от дамите вече разхождат децата си с придружител или в компанията на съпрузите си.

„Татковци неколкократно устройват хайки за залавянето на момчето с проблемно поведение, но до този момент не са успели да го спипат. Има съмнения, че същото момче напада свои връстници и им прибира със сила джобните пари и ценни вещи“, коментира служител по озеленяването на Южния парк.

Според думите му, невръстния хлапак най-вероятно живее в столичния квартал „Стрелбище“, тъй като влиза в Южния парк през входа откъм бул. „Петко Тодоров“. Велосипедът му е зелен на цвят. За да не бъде разпознат, хлапакът го управлява с каска. Видеонаблюдение в Южния парк все още не се извършва с изключение на централния вход откъм бул. „Витоша“.
Източник: Уикенд

Вижте още

2 коментари

dewa poker asia септември 9, 2022 - 5:58 am

Dewa Poker merupakan salah satu situs dewa poker asia online terpercaya dan teraman dengan keberuntungan besar bagi anda pecinta poker online. Di situs ini, anda mendapatkan banyak kemudahan, mulai dari bantuan pendaftaran, deposit yang tidak terlalu besar, bonus berlimpah.

Reply
dewapoker qq септември 9, 2022 - 5:58 am

Dewa Poker merupakan salah satu situs online terpercaya dan teraman dengan keberuntungan besar bagi anda pecinta poker online. Di situs dewapoker qq ini, anda mendapatkan banyak kemudahan, mulai dari bantuan pendaftaran, deposit yang tidak terlalu besar, bonus berlimpah.

Reply

Оставете коментар

Captcha + 48 = 52

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.