Характер и час на раждане! Влияят си взаимно-(Част 2)

by npetrov
642 views

Часът на раждане определя и характери ни, сн. Фейсбук

Характерът ни се влияе от часа на раждане
Часът на раждане е важен за живота ни, както зодията и годината. Това са го знаели още нашите деди. И по него са гадаели какво ще е бъдещето на отрочетата им.
Родените във времеви пояс от 8:00 до 9:59 са подвластни на планетата Уран.
Родените в тези часове на деня никак не понасят самотата.
Те са много общителни и са отворени към останалите хора. Родените по това време обичат да са сред хора, заобиколени от много приятели. С радост помагат на останалите хора.
С отворено сърце помагат дори и на непознати хора, като не очакват нищо в замяна.
От 10:00 до 11:59 е времето на Сатурн
Тези, които се раждат под егидата на тази планена се отличават с лидерски качества. Те очакват от останалите да ги уважават.
В пълният смисъл на думата са кариеристи. Животът им преминава към фобията да се издигнат колкото е възможно повече по професионалната стълбица. Това им пречи в личния живот и той обиквонено е непълноценен.
Под звездата на Юпитер се раждат в часовете от 12:00 до 13:59
Родените в този период не обичат да стоят на едно и също място. Обичат да пътуват, наслаждават се на факта, че обикалят различни държави и култури.
Много харесват да опознават света. Детството и юношеството им минава в игри и забави. Не са силно пристрастени към учението и новите знания. Но с възрастта желанието им да учат се засилва и по-късно се проявява с пълна сила.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.