Горещи разкрития за арестуваните служители на ГДБОП

by npetrov
6 848 views

Вече стана ясно кои са арестуваните служители на ГДБОП
Ясно е кои са задържаните служители на ГДБОП. Горещата информация по случая изнесе лично Иван Гешев по време на извънреден брифинг. Задържани са общо трима души – началник на отдел за противодействие на наркотрафика в ГДБОП, началник на сектора в същата дирекция и един служител на МВР. Първият е бил задържан по време на подкуп сниощи, заяви главният прокурор.
От думите му стана ясно, че тримата арестувани служители са с наложена 24-часова мярка.
Гешев разкри, че действията по спецакцията са стартирали след 17 часа вечерта.
Организираната престъпна група се е занимавала с подкупи и упражняване на логистика. Тя е осигурявала и чадър върху дейността на групи, занимаващи се с наркотрафик и разпространение на забранени вещества не само на територията на страната ни.
Иван Гешев заяви, че тези длъжностни лица са най-висшите лица, за противодействие на наркоразпространение и с партньори извън страната ни.
Той заяви, че прокуратурата и МВР ще продължат да действат безкомпромисно срещу лицата, извършващи престъпления.
Гешев заяви, че прокуратурата не прави разлика кой нарушава закона и от коя институция е. Той заяви, че предаването на доверието в международен аспект е изключително грозно.
От думите му стана ясно, че пострадалите са български граждани.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.