Горещи новини за Лилана: Ето какво реши съдът

by npetrov
3 317 views

Горещи новини за Лилана
Апелативният специализиран наказателен съд реши съдбата на Лилана. Магистратите решиха тя да остане в ареста. Последното определение на съда отмени наложената мярка за домашен арест от миналата седмица, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Монитор“.
 
Днес в съда бяха представени допълнителни 2 тома с материали и разпити на трима свидетели. Лилана се сдоби и с обвинение за предоставяне на декларации с невярно съдържание.
 
Ася Йочева, която е приятелката на подсъдимата, също е привлечена като обвиняема. Първата е представител на фирма „Телерайз“. С Лилана я свързва дългогодишна дружба.
 
Йочева призна, че нейната фирма не е била в състояние технически да изпълни договорите. От прокуратурата заявиха, че любимата на Васил Божков не може да бъде пусната под домашен арест, тъй като има вероятност да извърши друго престъпление.
 
Прокурор Емил Галипанов заяво, че в дома си тя не би имала никакви комуникационни ограничения и може да окаже натиск върху свидетели.
 
Той заяви, че престъпната дейност на певицата е била продължителна и в нея са участвали множество лица.
 
Прокуратурата твърди, че Деянова представлява заплаха за обществото. Нейният адвокат Николай Хаджигенов определи протеста на прокуратурата като комичен.
 
Той е категоричен, че няма налични доказателства за съпричастността на Деянова към престъпленията, към които е привлечена като обвиняема.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 60 − 58 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.