Главният прокурор Иван Гешев за поканата за среща с „Демократична България“: Липсата на желание за разговор ще означава – страх, липса на аргументи или и двете

by Lisa Stoilova
18 404 views

В първият работен ден от работата на 48-ото НС депутатите бяха сюрпризирани с писмо, не от кой да е, а от главния прокурор Иван Гешев, предоставящо възможността на народните представители да го поканят и да обсъдят превърналата се в тотално клише и лишена от съдържание “съдебна реформа”.
Първи протегнали ръка бяха от групата на Стефан Янев, а днес Иван Гешев се срещна с ГЕРБ.

На среща с депутатите от парламентарната група на ГЕРБ, главният прокурор Иван Гешев коментира, че е отправил покана за диалог и с народните представители от „Демократична България“, при това още в предходния парламент. „Надявам се народните представители от „Демократична България“, на които изпратих покана и в предишното Народно събрание, също да участват в този диалог. Липсата на участие и желание за разговор ще означава три неща – страх, липса на аргументи или и двете“, заяви главният прокурор.

Вижте още

1 коментар

우리카지노계열 октомври 27, 2022 - 12:11 pm

I pay a quick visit everyday some blogs and blogs
to read articles, except this blog presents feature based writing.

my website … 우리카지노계열

Reply

Оставете коментар

Captcha + 1 = 10

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.