ГЕРБ-СДС спря предизборната си кампания в Пловдив област заради бедственото положение

ГЕРБ-Пловдив област спира за пет дни предизборната кампания в област Пловдив и за неопределено време за Карлово и община Карлово.

by Lisa Stoilova
7 597 views

Едно от най-младите лица на ГЕРБ, Десислава Трифонова и водач на листата в Пловдив-област обяви в личната си страница във Фейсбук, че ГЕРБ преустановява за неопределено време всички предизборни мероприятия в района и заедно с ръководството на партията в областта, женските и младежките структури, ще съсредоточат усилията си в помощ на хората, чиито домове останаха под водата заради скъсаната дига на р. Стряма, заляла Подбалкана.
„Смятаме, че в този труден момент са по-важни хората, а не предизборните ни вълнения и затова аз като водач на листата, заедно с областния кооридинатор Георги Мараджиев, кандидатите за народни представители, кметове и общински съветници, както и структурите на ЖГЕРБ и МГЕРБ, в знак на съпричастност ще се включим в дейностите за преодоляване на последствията от водната стихия в община Карлово“, категорична е Трифонова. Това е поредният акт на съпричастност към човешките трагедии, който партия ГЕРБ демонстрира. Припомняме, че в началото на седмицата структурите на Бойко Борисов в Бургас също отказаха предизборни прояви и обявиха, че ще дарят спестените пари на семействата на загиналите полицаи.

Източник: Crimesbg.com

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 16 + = 19

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.