Фейсбук залови крадли на телефон в аптека (СНИМКИ)

by npetrov
4 708 views

Две млади момичета, които са заподозрени за кражбата на телефон, бяха установени за по-малко от 20 часа, след като жертвата им публикува снимките им в социалната мрежа Фейсбук. На кадрите от охранителна камера се вижда как в аптека влизат две млади жени, облечени по един и същ начин, а след това, като внимават да не ги види никой, но гледайки право в охранителните камери, прибират оставен без надзор телефон.

Снимките са качени от Дарко от София, който под тях е написал: „Тези две крадли ще съжаляват за телефона, който взеха. Ако някой има информация, ще му върна жеста. Ако полицията не ги хване, нека ги хванем ние“. 

Няколко часа и стотици споделяния по-късно Дарко съобщава, че момичетата са разпознати от над 25 души и са изтрили Фейсбук профилите си. Фармацевтът открил престъпниците, откраднали скъп мобилен телефон от аптеката му, след като от полицията не получил съдействие.

„Много съм благодарен, да знаете, не очаквах толкова силна подкрепа – БЛАГОДАРЯ!“, завършва жертвата на кражбата.

След като снимките се разпространиха мълниеносно в социалната мрежа, момичетата са се извинили и са върнали телефона.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 3 = 5

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.