Ето я първата истинска любов на принц Чарлз

by npetrov
4 601 views

 
Двамата се засичат в Кеймбридж Тринити Колидж
Със сигурност ще се изненадате като разберете коя е първата истинска любов на принц Чарлз.
 
Принцеса Даяна и херцогиня Камила се считат за основните жени в живота му. Подробностите за този любовен триъгълник се появяват на първите страници на таблоидите в продължение на десетилетия.
 
Двата брака на принц Чарлз и до днес продължават да се обсъждат и сравняват в медиите.
Малцина обаче знаят, че още преди началото на аферата с Камила и сватбата с Даяна, Чарлз е имал момиче. Именно тя е известна като първата „истинска любов“ на принца.
 
Това е дъщерята на чилийския посланик – Лусия Санта Круз. С Чарлз се засичат в Кеймбридж Тринити Колидж, където принцът изучавал хуманитарни науки в края на 60-те.
Лусия била с пет години по-голяма от него. Учила лингвистика и владеела свободно четири езика. По това време тя вече е завършила Лондонския кралски колеж и колежа „Сейнт Антъни“ в Оксфорд и е имала няколко научни степени.
 
Според „The ​​Express“ двамата се срещат за първи път на вечеря през 1969 година. Запознати твърдят, че това е била любов от пръв поглед.
„Тя беше първата истинска любов в живота му“, спомня си лейди Елизабет Ансън, братовчедка на Чарлз и приятелка на Лусия. А според репортери от „Daily Telegraph“ принцът дори е завел любимата си в Балморал, за да я запознае със семейството си. И това ясно говори за сериозните му намерения.
 
При все, че романът им продължил само две години, Лусия успява да изиграе съдбоносна роля в живота на принц Чарлз. През 1971 г. тя се премества в нов апартамент в предградието на Лондон – Белгравия. Камила била нейна съседка на долния етаж. Момичетата се запознали и дори станали близки приятелки. И скоро Лусия представила веселата блондинка на принца.
 
Биографичният писател Джонатан Димбълби твърди, че Чарлз е „съкрушен“, когато се запознава с Камила, и „почти веднага й дава сърцето си“.
Връзката между Лусия и Чарлз вървяла към своя естествен край, но двамата запазили топли отношения.
 
Принцът дори става кръстник на един от синовете на Лусия Санта Круз. През 2011 г. тя е поканена на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.
 
Любопитно е, че Лусия е била приятелка и с принцеса Даяна.
Те се запознават през 1991 г., по време на официалното пътуване на Лейди Ди и Чарлз до Бразилия. И след раздялата им Даяна прекарва цяла седмица с Лусия във Вашингтон, опитвайки се да избяга от трудните събития в живота си.
 

Вижте още

1 коментар

Joisuts август 6, 2022 - 1:02 am Reply

Оставете коментар

Captcha 6 + 1 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.