Ето кой е арестуваният при полицейската акция в Гоце Делчев

Не е ясно каква е ролята на Диамандиев

by iva nikolova
3 638 views

Органите на реда в Гоце Делчев и благоевградски криминалисти проведоха изненадваща полицейска акция в града.

Те са нахлули в офиси на фирма „Анди Ауто“ в града, управител на която е Димитър Диамандиев. Там той е известен като част от прословутата група „тотаджиите“, отбелязва Струма.ком.

Полицейската акция „Антидрога“ е проведена вчера в условията на неотложност. По време на акцията в офиса на гореспоменатата фирма е бил открит сак, пълен с пакети сух канабис, който очевидно е бил приготвен за търговия. Намереното в офиса количество е около 1.5 кг.

При акцията е бил задържан и фермера от Гърмен – Чумата.
Той е сред емблематичните имена от подземния свят на Гоце Делчев. През годините той бе организирал група за залагане на „черно тото“, заедно с още двама негови съграждани. От тази си дейност припечелвали хиляди евро.
След редица полицейски акции, групата в крайна сметка бе разбита, а участниците й – осъдени.

Преди години Диамандиев бе задържан и за трафик на наркотични вещества от Доминикана. В канала, организиран от него, участвали „мулета“ от Гоце Делчев, както и други лица от криминалния контингент. За действията си бяха осъдени на общо три десетилетия лишаване от свобода. Присъдата на Диамандиев бе четири години.

Тепърва ще се уточнява дали откритият канабис във фирмения офис е на задърания фермер или и Диамандиев има пръст.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.