Ето какво се случи с наркомана, ранил полицаи във Варна

Единият от полицейските служители е със средна телесна повреда

by iva nikolova
11 235 views

Под ръководството на варненската окръжна прокуратура е ръководството на досъдебно производство по случая с наркомана, ранил двама полицаи във Варна.

Припомняме, че при мелето пострадаха двама полицейски служители. На единия от тях бе нанесена средна телесна повреда, отбелязват от пресслужбата на варненската Апелативна прокуратура.

Припомняме, че до инцидента се стигна, след като полицаите направили опит да предотвратят кражба на автомобил.
Установеният на местопрестъплението млад мъж не се подчинил на разпорежданията на двамата полицаи и вместо да остане на място, побегнал.
При последвалата гонка органите на реда прибегнали до употребата на електропалка, за да задържат нарушителя.

Той обаче отново им се изплъзнал. Заради това се стигнало до произвеждането на предупредителни изстрели със стоп патрони. Един от тях го ударил в коляното и забавил хода му. Въпреки това той не се отказал от опитите си да се измъкне.

Така се стигнало до употребата на физическа сила при задържането му. В резултат на схватката пострадаха и двамата полицаи, единият от които се оказал със спукана ръка.
Към момента задържания 27-годишен от Провадия е бил настанен в специализирано заведение поради неадекватното му състояние.

Работата по случая продължава.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 48 + = 50

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.