Ето го полицая, който бе обвинен за убийството в Милево (ФОТО)

Той преби мъж до смърт след запой

by iva nikolova
22 042 views

Окръжният съд в Пловдив гледа мярката за неотклонение на 41-годишния полицай Ангел Георгиев.

Припомняме, че именно той бе обвинен за извършеното убийство в с. Милево. Полицейският служител бе доведен под конвой на Съдебна охрана в залата на съда.

Неговият защитник адв. Евгени Костадинов поиска да му бъдат предоставени 20 минути, за да има възможността да се запознае с материалите по делото. Съдът уважи искането му и прекъсна заседанието.

Случката се разигра на 4 септември тази година, когато след запой в пловдивското село Милево, мъж бе пребит до смърт.
Пиянската свада се разиграла в нощта на събота срещу неделя. Двама мъже празнували събора на селото. По време на празненството и след солидна почерпка разбира се, помежду им се разразил спор, който в един момент прераснал във физическа саморазправа.
В резултат на нанесените му смъртоносни удари, единият от мъжете издъхнал.

Полицаят Ангел Георгиев бе привлечен като обвиняем преди броени дни (на 5 септември) заради това, че предходния ден умишлено е умъртвил 47-годишния О.Й., което представлява престъпление по чл. 115 от НК.

Междувременно стана ясно, че случаят с убийството в белослатинското село Търнава става все по-заплетен. Оказа се, че извършителите на жестокото убийство на 47-годишния М.А, са брат му и племенникът му. Работата по случая продължава.
Източник: marica.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 42 − = 36

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.