Ето го изверга убил вдовицата от Славяново (ФОТО)

Двамата с жертвата му са се познавали

by iva nikolova
17 120 views

Стана ясно кой е извергът, отнел живота на вдовицата от Славяново – Фатме Мустафова.

Заможната вдовица е била ликвидирана от 49-годишния криминално проявен Юлиан Шалманов.

От МВР издават, че след като е отнел живота на жената, извергът е проиграл част от откраднатите от дома й пари.
Криминално проявеният бе задържан в следобедните часове на вчерашния ден в дома си в същото село. Това стана ясно на дадения по-рано днес брифинг.

Убийството на Фатме е извършено с цел да бъде прикрит грабежа. Разпитите на извършителя на жестокото убийство продължават. Той вече е започнал да признава част от злодеянията си.
Полицейски служители са претърсили дома му.

Шалманов, когото в селото познават като Гюнай, е задигнал значителна сума от дома на жертвата си. Според първоначалната информация става въпрос за около 15 хиляди лева. Част от парите извергът е проиграл в казина в Търговище и Попово непосредствено след извършеното от него престъпление.

60-годишната Фатме е била удушена като смъртта й е настъпила между 19 и 21 ч. на 11 октомври. Сигналът за открито безжизнено тяло е бил подаден на сутринта на другия ден, стана ясно от разкритията, направени от прокурор Диляна Стоянова. Тя допълни, че убиецът и жертвата му са се познавали.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 48 + = 58

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.