Ето ги имената на българите, задържани за точене на карти в Перу

by npetrov
856 views

Агентите на „Черните орли“ открили скимиращи устройства в гащите на задържаните

Източник:

2015-04-27 08:12:00

Водещи

0
Прочетено: 292572
Кратка връзка

Ясни са имената на българите, задържани в Перу за точене на карти, научи първи BIG5.BG от своя кореспондент в Испания. 28-годишният  Васил Иванов Василев и 30-годишният Сергей Захариев Василев са били арестувани, докато се опитвали да източат автомат за монети. Агентите на „Черните орли“ открили скимиращи устройства в гащите на задържаните.
Както BIG5.BG първо писа двамата български граждани бяха задържани в Лос Оливос, Перу за измами с банкови карти. Нашенците организирали престъпна група заедно с перуанеца Карлос Мануел Ривера Аламо. Полицията закопчала и шофьора на бандата Рикардо Флорес. Преди десетина дни българите били сгащени, докато опитвали да източат банкомат на булеварда The Orangery в Лос Оливос.  От полицията съобщават, че те са на възраст 28 и 30 години. Българите пристигнали преди два месеца в Перу от Чили. Бандата веднага започнала да източва банкомати с най-модерни технологии. По време на ареста агентите от „Черните орли“ открили USB, телефони и няколко скимиращи устройства. Освен това в сънародниците ни било намерено и значително количество наркотици. Българите били арестувани благодарение на записите от камерите на ограбените банкомати.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.