Елизабет Втора налага тежка забрана

by npetrov
6 099 views

 
Тя влиза в сила след броени дни
Британският монарх Елизабет Втора налага тежка забрана.
 
Това се наложи, след като навръх Коледа (25 декември) на територията на замъка Уиндзор, където кралицата празнуваше, проникна въоръжен мъж
 
Ще бъде установена зона с височина 2,5 хиляди фута (762 метра) над резиденцията на кралица Елизабет Втора в Уиндзор, която ще е забранена за полети.
Тези мерки се предприемат с цел да бъде гарантирана сигурността й след изненадващата случка навръх Рождество Христово.
 
Тази забрана ще влезе в сила от 27 януари. Тя ще важи за радиус от 1,4 мили (2,2 километра).
В случай, че в забранената за полети зона навлезе летателен обект и не отговаря при връзка с въздушните диспечери, ще бъдат предприети по-сериозни мерки. Това означава, че ще бъдат вдигнати изтребители на британските кралски военновъздушни сили, които да прихванат летящия обект.
 
Припомняме, че след случката на Коледа стана ясно, че мъжът, нахлул в резиденцията на Елизабет Втора страда от тежко психическо разстройство. Мъжът е бил настанен в специализирано заведение.
 
При залавянето му е заявил, че иска да отмъсти на британската кралска династия за колониалната политика на Лондон в Индия.
У нападателя е бил намерен арбалет.
 
Малко преди да нахлуе в Уиндзор той заплашил в социалната мрежа Снапчат, че ще убие Елизабет Втора, пише blitz.bg.
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 2 + 6 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.