Екшън на живо: Шофьор скача в движение, гони го полиция

Истински екшън се е разиграл в Костинброд, полиция преследваха бус с мигранти

by iva nikolova
9 523 views

Отново бус с мигранти предизвика екшън в Костинброд след преследване с полицията. След гонката е станала верижна катастрофа.

Днес малко след 14:00 часа патрули на столичната дирекция засичат съмнителен бус, който карал с висока скорост по околовръстния път на Костинброд. Полицаите подали звуков сигнал за спиране, но шофьорът не се подчинил, а увеличил скоростта и опитал да избяга.

Започнало преследване, като екипите са поискали и помощ от централата. Гонката продължила и в града, като бусът се опитал да избяга по различни улици, като правил резки завои и смяна на посока на движение. Към края той се отправя в посока София, но преди да напусне града намалява скоростта и шофьорът скача в движение. Бусът продължава да се движи, като блъска последователно 3 паркирани коли.

Шофьорът опитал да избяга и да се укрие, но малко след каскадата му е заловен от органите на реда. В микробуса са установени около 40 човека, които твърдят, че са от Сирия. Местопроизшествието е отцепено и продължават следствените действия. Към момента няма информация за пострадали хора при гонката. Това е поредният опит на трафикантите за удар по държавността според властите.

Източник: dir.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 85 − 76 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.