Дрогиран кримигерой вилня с автомобила си в КАТ-Пловдив

Брутален случай на погазване на закона завърши с ранен полицай

by iva nikolova
3 103 views

Екшън, като на филм се е разиграл днес в КАТ-Пловдив. 20 полицаи гонят неадекватен шофьор в двора на КАТ. Той е навлязъл в насрещното движение на каналите за регистрация на коли, след което се е блъснал в бетонова колона, ударил е и няколко кашпи и накрая се е покатерил с колата върху бетонен кош.

Гонката събрала погледите на околните, при която 20 полицаи се опитват да спрат и да хванат неадекватния водач. Колата била заключена и се наложило служител на реда да разбие стъклото с камък, за да отворят вратата и задържат водача.

Полицаят е леко ранен от стъклата, които нарязали ръката му.

 

По-късно става ясно, че шофьорът е добре познат на полицията и има множество фишове и актове за нарушения. Направен му е тест за алкохол, който е отрицателен.

По информацията към момента е бил под въздействието на упойващи вещества и свидетелите го определиха, като неадекватен.

 

Също необичайна катастрофа днес се е случила и в Русе, при която кола се е блъснала в павилион за храна. Инцидентът е станал пред известен хипермаркет, като преди това е колата е помела мотор и други автомобили.

 

Източник: plovdiv24.bg

Вижте още

1 коментар

gralion torile август 6, 2022 - 8:27 pm

I really enjoy looking through on this site, it has great content. „Never fight an inanimate object.“ by P. J. O’Rourke.

Reply

Оставете коментар

Captcha 57 − = 51

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.