Доказано! Убиецът Георги Семерджиев е бил сам в колата.

Симона обаче му помогнала в укриването

by iva nikolova
4 601 views

Симона и двама работника от автомивката в х-л „Маринела“ са му носила стълбата за да се укрие

Зверското убийство на двете невинни момичета, премазани на бул. „Черни връх“ от наркомана Георги Семерджиев разтърси яко системата на МВР. В момента текат яки проверки в 01, 04 , 07 РУ и КАТ, издадоха наши източници от столичната улица „6-ти септември“.

Записите от камерите и вътрешните разпити в РПУ-тата по безспорен начин са доказали, че надрусаният с кристал Семерджиев е бил сам в автомобила по време на катастрофата и веднага след като осъзнава какво се е случило, се обажда на фаталната полицайка от 01 РУ Симона Радева за да й съобщи за инцидента и да иска помощ. Силиконката под пагон на мига отива в автомивката на Георги в х-л „Маринела“, където с помощта на двама работници носят стълба, с помощта на която избягалия от местопроизшествието Семерджиев влиза в жилището си и се укрива. Самоличността на двамата работници от автомивката също е установена.

Въпреки тиражираните по-рано непроверени слухове от някои медии, проверката в МВР доказва по безспорен начин, че няма служители от 04 РУ, които да са оказвали каквото и да е съдействие или помощ на Семерджиев. Напротив, всички униформени, които са били на работа в нощта на катастрофата са обезпечавали местопрестъплението и са отцепвали движението на МПС-та в района. Нещо повече – непосредствено след катастрофата на място са се озовали всички служители от Четвърто районно, които са били на работа в момента.

Истинският приятел на полицайката Симона, който също е служител на 4-то, в този момент е бил в наряд в един патрулен автомобил с неговата взводна началничка и още един сержант. Те също са охранявали местопроизшествието, което се потвърждава от кадри, заснети от различни телевизии и предавани в ефир. Съществува вероятност Мирослав Якимов да е ходил в автомивката да мият колата му, но към момента това не е доказано, допълват източниците ни под пагон.
Източник: mreja.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 77 − = 69

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.